- Autor: vaspes
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 38.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 910 |
Mrkev | 170 |
Celer bulva | 78 |
Petržel - kořen | 55 |
Mouka pšeničná hladká | 38 |
Máslo čerstvé | 60 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7214 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 244,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 190 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.